Privacyverklaring

TC Kangaroos (TCK) werkt conform de nieuw GDPR-privacywetgeving. Alle bepalingen m.b.t. het verwerken van jouw persoonsgegevens kan U in onze GDPR privacyverklaring TC Kangaroos lezen.

De TC Kangaroos (TCK) beschikt over de volgende persoonlijke gegevens van alle leden : naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, woonadres, e-mailadres, tel/gsm-nummer, lidkaartnummer en klassement(en) bij Tennis Vlaanderen. 

De persoonlijke gegevens worden gebruikt voor het goed functioneren van de club :  bij de organisatie van de interclub- en andere ontmoetingen en tornooien; bij de communicatie met de leden (persoonlijke contactname / nieuwsbrief / mail-to-all).

Indien je evenwel NIET akkoord bent met de manier waarop TCK jouw persoonlijke gegevens gebruikt, gelieve dit dan onmiddellijk per e-mail te melden aan onze databeheerder (hans.walgraeve@telenet.be)  die meteen het nodige zal doen.                                                                                                                                                                

Het is evident dat schrapping/wijziging van gegevens ook gevolgen kan hebben voor de communicatie tussen jou en de club.