Jeugdlessen en stages

Onze club gaat bij de start het zomerseizoen 2014 in zee met Tennisschool Mestdag.
Deze tennisschool staat onder leiding van Didier Mestdag. Didier is leerkracht lichamelijke opvoeding, gediplomeerde tennistrainer met meer dan 15 jaar ervaring en nog steeds 1 van de hoogst geklasseerde spelers uit de regio.
Bestuur013

Lessen 
http://www.tennisschoolmestdag.be/zomerlessen/

 Stages

Tijdens de paas- en zomervakantie organiseren we in Aalst, Erpe en Haaltert tennisstages voor kinderen van 4 tot 18 jaar.
De kinderen worden uiteraard ingedeeld in groepjes volgens leeftijd en niveau. Onze stages zijn er dus zowel voor beginnende als gevorderde spelertjes. Onze tennisstages zijn steeds een combinatie van tennislessen en ander sport- en spelactiviteiten, en dit onder begeleiding van gediplomeerde, gemotiveerde en toffe trainers!

Een stagedag start steeds om 9u en eindigt om 16u. Er is iedere dag opvang voorzien van 7u45 tot 17u30. Bij regenweer kunnen wij steeds gebruik maken van binnenterreinen (TC Snas, Sporthal Erpe-Mere, …)

Jullie kinderen mogen hun boterhammen meebrengen maar er bestaat eveneens de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen. (uitzondering: stages in TC Laereveld steeds inclusief warm eten).

Meer info: http://www.tennisschoolmestdag.be/stage/Data

Inschrijven voor de lessen en stages doe je online via de website:

www.tennisschoolmestdag.be